Begge trente normalt med laget på torsdag foran derbyet på lørdag.
Arthur og Luis Suárez har begge hatt god fremgang med skadene sine som har holdt de ute i en to ukers periode. De ser begge ut til å bli klare til aksjon mot Espanyol.
Den brasilianske midtbanespilleren har slitt med en muskulær overbelastning siden kampen mot Atletico Madrid. Han har mistet kampene mot PSV, Villarreal og Cultural Leonesa, men ser nå ut til å være klar til kampen mot Espanyol. Arthur var kanskje hovedgrunnen for at Barcelona kom seg ut av sin elendige form på høsten. Da det brasilianske midtbanetalentet begynte å starte kamper, begynte også laget å spille bedre. Med Arthur tilbake vil alle våres midtbanespillere være til disposisjon, sett bortifra Rafinha.
Luis Suarez har som nevnt tidligere fulgt en biologisk terapi med stamceller for å regenerere skadene sine i kneet. Dette har gått fint og etter nå to uker vil han nok bli sett tilbake på banen.
Malcom
Når det er noen som har blitt friske, så har det også som regel i det siste betydd at noen andre har blitt skadet. Den brasilianske vingen vil være ute i 10-15 dager med en ankelskade han pådro seg mot Cultural Leonesa. Han vil miste kampene mot Espanyol, Tottenham og Levante.