Den uruguayanske spissen har vært ute med en kneskade siden kampen mot Atletico Madrid, men håper på å bli klar til kampen mot Espanyol på lørdag.
Luis Suárez har denne uken begynt fortsettelsen av behandlingen av kneskaden sin. Han har trent i gymmen for å styrke muskulaturen rundt sitt høyre kne, i håp om å spille uten noen som helst form for smerte. Suárez har fulgt en biologisk terapi med stamceller for å regenerere skadene i kneet.
Barcelona sa at han ville være ut i 15 dager, noe som betydde at han vil være veldig tvilsom til kampen mot Espanyol. Man er dog nå mer positive til at han muligens vil rekke den kampen. Selvom sjansene er små, er optimismen og selvtilliten der for at kneet hans skal bli klart til lørdag.
Suárez vil fortsette behandlingen sin hele uken og på fredag vil det bli gjort en avgjørelse om han blir med til Cornella. Planen for spissen videre vil da å bli hvilt mot Tottenham i og med at Barcelona allerede har sikret seg gruppeseieren.
I spissens fravær har vi fått sett Lionel Messi som falsk nier og en glitrende Ousmane Dembélé på høyrekanten. Er det et hast å få Luis Suárez tilbake?