Klubben tror spilleren må bruke mer tid borte fra vennene sine.
Ousmane Dembélé vekket urolighet og irritasjon for Barcelona styret og spillergarderoben da han ikke dukket på trening kun to dager før Real Betis kampen. På torsdagen fikk ikke klubben tak i han på mer enn én time, før klubben fant ut at han hadde vondt i magen. Dette førte til at Dembélé ble utelatt fra troppen av Valverde til kampen mot Real Betis.

Torsdagen

Torsdag morgen da Dembélé ikke møtte opp, var mobilen han på stillemodus. Klubben fikk ikke kontakt med han før 30 minutter etter at treningen hadde startet klokken 11. Han skulle egentlig møte opp én time før treningen. Tilslutt kontaktet franskmannen klubben via telefon, hvor han fortalte at han følte seg dårlig og spurte om noen fra det medisinske teamet kunne komme til han.
En av klubbens leger var raskt på plass hos Dembélé sitt hus. Alle persiennene var nede og det var en av de få våkne vennene hans som åpnet døren. Før han så Dembélé, la legen merke til flere gutter fra vennesirkelen hans ligge sovende rundt om i leiligheten, selvom klokken nærmet seg 13. Dembélé fortalte at han følte seg dårlig, men legen klarte ikke å finne noe som var ordentlig galt, men anbefalte han å bli liggende i sengen.
Klubben ble informert, inkludert trener Ernesto Valverde og de bestemte seg for at de skulle vrake franskmannen til kampen mot Real Betis. Barcelona føler at Dembélés hovedproblem er måten han lever livet sitt på, fremfor alt, påvirker mange av hans livslange venner fra Banlieu han. De bor med han i Barcelona og tilbringer dagene med han noe som betyr at livet hans utenfor den sirkelen nesten er null.
Disse sosiale problemene har fått alarmen til å gå og klubben har fortalt agentene hans om problemene. De mener Ousmane Dembélé må endre sin livsstil, fokusere mer på Barcelona, på jobben sin og hvordan han skal leve som en profesjonell.

Hva er dine tanker rundt dette temaet?