Barcelona leverte en meget svak kamp defensivt søndag kveld. Real Betis tok med seg alle poengene fra Camp Nou.

Første omgang

Første omgang var ikke en omgang for historiebøkene. Det startet bra for Barcelona spillemessig, med fine initiativ av Malcom langs venstre. Betis hang også med fra start med noen farlige kontringer. Og det var nettopp da Barcelona var i ubalanse at Betis scoret sitt første mål. Junior Firpo skjærer inn fra venstre og setter ballen bak en Ter Stegen som havnet på feil fot, og dermed sjanseløs.
Etter halvtimen spilt er Betis på farten igjen. Nok en gang, et Barcelona i ubalanse defensivt. Ballen blir slått inn langs bakken til Joaquin som enkelt setter ballen bak Ter Stegen.

Andre omgang

Andre omgang starter bra, og Alba skaffer straffe til Barcelona etter 65 minutter. Messi setter den fint i høyre kryss, og da skulle man tro at de var klare for å snu kampen.
Det ble ikke tilfellet da Betis scoret 3-1 bare noen minutter senere. En kjempetabbe fra Ter Stegen da ballen bare går rett gjennom hanskene.
Ti minutter før slutt reduserte Barcelona igjen, denne gangen var det Vidal som satte ballen i nettet. Kun fire minutter senere økte Betis ledelsen nok en gang, og dermed lå Barcelona bak med to mål igjen.
Messi fikk pyntet på resultatet da han scorer etter et flott angrep. Dermed ender kampen 4-3, og Betis tar alle tre poengene på Camp Nou.

Vurderingene

Ter Stegen 2: Kunne gjort bedre på 1-0. Leverte en mesterlig redning i første omgang som løfter karakteren noe.
Roberto 2: Ikke god i dag. Svak i første scoringen til Betis, og har ikke en kjempekamp offensivt heller.
Piqué 2: Ikke på jobb i dag. Markeringen svikter og har ikke kontroll på Betis-angrepet i det hele tatt.
Lenglet 3: Noe bedre enn sin stoppermakker, og får dermed én høyere karakter. Er på ingen måte hans beste kamp defensivt, men han er den som leverer best bakover i dag.
Alba 2: Helt OK offensivt, men horribel defensivt. Har store problemer med Tello, og det er veldig merkelig at han ikke ble målscorer.
Arthur 2: Hans klart svakeste kamp i Barcelona-trøyen. Klarer ikke å holde tempoet oppe som han pleier. Ikke noe å skryte av når han må forsvare heller.
Busquets 2: Kanskje den svakeste kampen til Busquets i år. Gjør mange enkle feil med ballen, og bør ta seg opp noen hakk fremover.
Rakitic 2: I likhet med sine lagkamerater, har han en meget svak kamp. Klarer ikke å prege kampen, som vi vet han kan. På toppen av det hele får han rødt kort.
Malcom 3: Ivrig i starten og starter generelt bra. Blir mer og mer usynlig utover kvelden, og blir dermed tatt av for Munir etter hvert.
Suárez 1: Utrolig svak i kveld. Men en gang Messi er på banen faller tydeligvis hans energi og prestasjoner betraktelig. Grusom kamp av Suárez.
Messi 4 (BB): Banens beste i sin første kamp etter armbruddet. Har noen fantastiske raid, og to fine scoringer. Strålende ball til Munir på scoringen til Vidal.

Innbyttere:

Vidal 3: Greit innhopp av Vidal. Scorer ett og assisterer det siste målet.
Munir 3: Samme med Munir. Gjør en helt grei kamp under forholdene. Skulle likt å sett han enda mer tøff og bestemt når han har ballen.
Alena 3: I det minste er han ett hakk eller to bedre enn midtbanespillerne som startet. Får likevel ikke preget kampen ordentlig.