Den nederlandske landslagskeeperen har snakket med SPORT angående sin fremtid i klubben.
Barcelonas målvakt Jasper Cillessen har fortalt at han ikke ønsker å forlate klubben, selv om han er andrevalg bak Marc-André ter Stegen. I et intvervju med SPORT forteller keeperen, som skal starte kveldens Copa del Rey kamp, at han aldri har fått noen konkrete tilbud.

— Det jeg ønsker er å spille på det høyeste nivået som mulig. Det har ikke kommet noen tilbud på bordet, og i tillegg har Barça fortalt meg at de ikke ønsker å miste meg. Det klubben sa fikk meg til å føle meg verdsatt og det var viktig at de viste tillit til meg.

Copa del Rey

Copa del Rey har blitt Jasper Cillessen sin turnering. Den nederlandske keeperen har stått de siste to finalene med godt hell. To av to seire og en strålende kamp sist mot Sevilla. Cillessen forteller at han liker turneringen og håper den ikke endrer seg.

— Jeg liker Copaen, og jeg ønsker ikke at de skal endre på at vi spiller to kamper per runde.

Marc-André ter Stegen

Jasper Cillessen og Marc-André ter Stegen har nå vært lagkamerater i godt over to sesonger og har et godt forhold. Cillessen forteller at de har et perfekt forhold og er gode venner. Han forteller også at han forstår godt hvorfor han selv er andrevalg i klubben.

— Marc-André spiller så godt at det for meg er ganske lett å akseptere det at jeg ikke starter. Skal man være ærlig, sett situasjonen, er det logisk å sette seg i manageren sine sko og tenke at det ville vært galskap å bytte keeper.

Hva tenker du? Bør Jasper Cillessen forbli andrevalg eller bør han finne seg en ny klubb?