Onsdag kveld skal Barça få besøk av en klubb, som etter flere år ute av det gjeve selskap, har greid å returnere tilbake til Champions League. Milano-klubben ser ut til å være Barcas største utfordring i gruppespillet.
Inter Milan kvalifiserte seg for Champions League sist sesong etter å ha vært utelatt fra turneringen syv sesonger på rad. For øyeblikket ligger klubben på 3. plass i Serie A, to poeng bak andreplass Napoli, og seks poeng bak serieleder Juventus. Laget fra den blåsvarte delen av Milano hadde en svak start på sesongen, hvor de bare greide å kapre fem av tolv mulige poeng i deres fire første kamper i ligaen. Lykken snudde etter hvert, og etter et 0-1 tap på hjemmebane mot Parma, så har de greid å vinne syv kamper på rad i alle turneringer. I sine fem siste kamper i Serie A har de bare sluppet inn ett mål, i Champions League har de sluppet inn to mål så langt.
Forsvaret deres er uten tvil solid, og det ser ut til at det nye midtstopperparet Skriniar og de Vrij ikke kommer til å bli enkelt og bryte ned. Offensivt ser det ut til at de er veldig avhengige av spissen og kapteinen deres, Mauro Icardi, som har scoret seks mål i alle turneringer så langt denne sesongen. Før kampen så er Messi, Umtiti og Vermaelen uaktuelle på grunn av skader. Hos Inter så er Nainggolan ute med en skade, og kommer mest sannsynlig ikke til å rekke kampen. Ingen av lagene har noen spillere som er suspenderte.
FC Barcelona: ter Stegen; Roberto, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Dembele, Suárez, Coutinho
Sevilla FC: Handanovic; Vrasljko, de Vrij, Skrinar; Asamoah, Vecino, Brozovic, Politano, Valero; Perisic, Icardi
Hvem: FC Barcelona – Internazionale Milano
Hva: UEFA Champions League, runde 3
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Onsdag 24. oktober, kl. 20:45