Brasilianeren skal ikke være fornøyd med tilværelsen i Paris. Nå melder flere spanske medier at han ønsker seg tilbake til Catalonia.
Neymar var lenge sett på som en slags arvtaker for Lionel Messi i Barcelona, men driblefanten ville ut av skyggen til Messi og dro til PSG sommeren 2017. I følge Mundo Deportivo snakker Neymar med sine tidligere lagkamerater jevnt og trutt om at han ønsker seg tilbake. Det skal være flere grunner til dette. En grunn er at han savner konkurransedyktigheten i La Liga. Han savner visstnok sine lagkamerater og spesielt Messi.
En annen grunn til at han vil returnere, er at han føler seg overskygget av Mbappe, som er en helt i Frankrike etter deres VM-gull. Dermed frykter han at planen om å vinne Gullballen i PSG begynner å forsvinne. Samtidig melder Goal.com at Neymar skal være så desperat etter å komme til klubben at han vil gå ned i lønn for å spille på Camp Nou igjen.

— Ikke umulig

Toppene i styret til Barcelona skal være positive til ideen. Det skal være en ganske vanskelig operasjon å gjennomføre, men de ser ikke på det som umulig for klubben.
Ifølge radiostasjonen Rac1, skal Bartomeu ha hørt med de viktigste stemmene i garderoben om hva de tenker om en mulig retur. De skal også ha vært positiv til dette.
Dette skal være backet opp av radiostasjonen SER, som legger til at Neymar kan dra for 220 millioner euro til sommeren, og for 200 millioner i 2020.