De fleste spillerne som har vært på landslags-oppdrag begynner nå å vende tilbake til Ciutat Esportiva Joan Gamper for å starte forberedelsene til helgens toppkamp mot Sevilla. Her er hvordan det har gått for spillerne på deres respektive landslag.
Sergio Busquets (Spania)
Denne gang var ballfordeleren enslig represant for Barcelona, i og med at Sergi Roberto er ute med skade og Jordi Alba igjen ble utelatt fra Luis Enrique sin tropp. Busquets spilte hele kampen for Spania i deres 2-3 tap i treningskampen mot England på Estadio Benito Villamarín i Sevilla. Det ble ikke noen særlig minneverdig kamp for Busquets og resten av laget, men det er verdt å merke seg at Paco Alcácer noterte seg for et av spanias to mål og fortsatte dermed den utrolig formen han har hatt etter utlånet til Borussia Dortmund.
Ivan Rakitic (Kroatia)
Kroaten var også i aksjon mot England i Nations League og spilte hele kampen. Kampen ble spilt for tomme tribuner i Rijeka da Kroatia måtte sone en disiplinærstraff gitt av UEFA. Det ble heller ingen kamp å skrive hjem om da den endte 0-0. Raktic og de andre Krotatia-stjernene fikk dra hjem før treningskampen mot Jordan.
Thomas Vermaelen (Belgia)
Det ble en trist i affære for Vermaelen i Belgias 2-1-seier mot Sveits fredag kveld. Stopperen måtte næmlig ut med en hamstringskade etter 73 minutter, som så mange ganger før. Vermaelen skulle spille en støttepasning ute ved sidelinjen da han plutslig holdt seg til baksiden av låret. Barcelonas medisinske apperat har bekreftet at belgieren desverre må finne seg i å være på sidelinjen de neste seks ukene.
Ousmane Dembélé (Frankrike)
Den unge franskmannen fikk 67 minutter for de regjerende verdensmesterne i treningskampen mot Island som endte 2-2. Dembélé fikk også et sent innhopp i Nations League-kampen mot Tyskland. Kampen endte 2-1 til Frankrike.
Jasper Cillessen (Nederland)
Det ble et oppmuntrende landslagsopphold for den rutinerte målvakten. Cillesen spilte samtlige minutter i kampene mot Tyskland og Belgia. Nederlenderen spilte en meget god kamp og bidro til at Oranje til slutt tok en noe overraskende 3-0-seier mot Tyskland i Nations League. Cillessen spilte, som sagt, også treningskampen mot Belgia i Brussel, som for øvrig endte 1-1.
Malcom, Arthur og Philipe Coutinho (Brasil)
Brasil spilte mot Saudi-Arabia fredag kveld som deres første av to treningskamper i løpet av uken. Sør-amerikanerne tok en relativt komfortabel 2-0-seier. Coutinho ble tatt ut i det 72. minutt, mens Arthur kom inn i samme minutt. Malcom forble en ubenyttet reserve. Både Coutinho og Arthur startet tirsdagens derby mot Argentina i Saudi-Arabia. Begge spilte hele kampen som ble vunnet etter en sen scoring av Brasil på overtid. Malcom fikk heller ikke prøve seg i denne kampen og endte landslagsoppholdet med null spilte minutter.
Marc-André ter Stegen (Tyskland)
Manuel Neuer er fortsatt foretrukket målvakt av Joachim Löw og MAtS fikk desverre ingen minutter i løpet av Tysklands to kamper mot Nederland og Frankrike.
Arturo Vidal (Chile)
Chileneren spilte hele kampen mot Mexico natt til onsdag, norsk tid, noe som var deres eneste treningskamp denne uken.