Man må helt tilbake til 2005-06 sesongen for å finne et Barcelona-lag som slapp inn flere mål i starten av sesongen.
Riktignok vant Barcelona både serien og Champions League den sesongen, ledet av Frank Rijkaard og Ronaldinho. Da startet sesongen med 10 innslupne mål på de første syv kampene. Denne sesongen er tallet åtte mål etter syv kamper.
Barcelona er fortsatt på toppen av La Liga, etter noe som kun kan beskrives som en enormt skuffende uke. To uavgjorte og et tap har gitt store spørsmålstegn og kanskje mest av alt lurer man på hva Valverde egentlig har forbedret siden han tok over på Camp Nou.
Barca har kun holdt nullen mot Alavés og Valladolid i serien, noe som betyr at det har blitt baklengs i de fem andre kampene. Til sammenligning hadde Barca to baklengs på samme tidspunkt forrige sesong. Kun slått av 2014-15 sesongen da Barcelona ikke hadde sluppet inn mål etter syv serierunder.
Det er mer enn bare forsvarsspillet som bekymrer om dagen, og kanskje mest av alt er det midtbanen som sliter. Med null balanse og problemer med å styre kampene har det sett veldig dårlig ut denne sesongen. Det blir også mer og mer klart at Barca er avhengig av Messi for å spille god fotball.
Hva tror du: Er det bedring å spore i nærmeste fremtid, eller må noe gjøres?