Mens landslagsspillerne retunerer til Ciutat Esportiva Joan Gamper for de siste forbredelsene til helgens bortekamp mot Real Sociedad, kan vi se frem til en haug med Barça-kamper de neste tre ukene.
7 kamper på 21 dager
De neste tre ukene skal troppen spille intet mindre enn 7 kamper, noe som vil si én kamp hver tredje dag i gjennomsnitt. Dette betyr at Ernesto Valverde får bruk for hele troppen, samtidig som at flere spillere får muligheten til å vise seg frem. De kommende tre ukene vil sannsynligvis gi oss en god pekepinn på hva vi kan forvente oss av troppen resten av sesongen.
Sesongens første Champions League-kamper
Som sagt gjester Barcelona San Sebastián i helgen. Deretter rettes blikket mot midtukekamp hjemme mot PSV Eindhoven, etterfulgt av Catalonia-derby hjemme mot Girona. September rundes av med La Liga-kamper mot Leganés og Athletic Bilbao, før Tottenham og Valencia venter i starten av oktober.
Kort skadeliste
I tillegg til at troppen er betydelig sterkere enn ved starten av forrige sesong, har man også sluppet relativt billig unna på skadefronten. Sergi Samper er forventet å være ute i noen uker til etter at han pådro seg en ankelskade i slutten av august. Malcom har også hatt komplikasjoner med den ene ankelen, men er forventet å være tilbake i trening i løpet av de neste dagene. En gladnyhet er at Denis Suárez er tilbake i full trening etter hamstring-skaden han pådro seg i pre-season.