Ronald Koeman, som i følge Sport, er én av kandidatene til å overta trenerjobben i Barcelona til sommeren, legger ikke skjul på at en retur til Barcelona frister.

— Det blir veldig vanskelig å si nei til Barcelona. Hvis de tar kontakt sier jeg ja, sa Koeman i et intervju tidligere i uken.

Nederlenderen har fra før sagt at dette blir hans siste sesong hos Feyenoord og står dermed uten klubb til sommeren. Koeman som spilte for Barça mellom 1989 til 1995 fikk 192 kamper og scoret 67 mål.
51-åringen har senere hatt en lang trenerkarriere. Assistent på det nederlandske landslaget og i Barcelona (1998/1999, under Louis van Gaal), før han tok sjefsrollen i Vitesse, Ajax, Benfica og PSV. Etter suksess i samtlige klubber tok han over Valencia og da gikk det ikke som ventet. Etter en skuffende sesong gikk han til AZ Alkmaar og også der ble det dårligere enn ventet. De siste tre årene har Koeman fått tilbake skuksess-oppskriften og tatt et fallende storlag, Feyenoord, til topp tre plassering i de siste tre sesongene.

Leave a Reply