Årets La Liga-debutant kommer på besøk til Camp Nou. Kan de sjokkere katalanerne?
Huesca rykket noe overraskende opp til La Liga i fjor, der de tok en imponerende andreplass i Segunda. Likevel var det nok ikke mange som hadde store forventninger til Huesca før denne sesongen. Til tross for lave forventninger, har Huesca startet meget sterkt med seier mot Eibar og uavgjort borte mot Athletic Bilbao. Det er altså ikke forventet at Huesca skal gi noe gratis til Barcelona i dag.
Barcelona har kanskje startet noe tregt spillemessig, men de har likevel tatt seks av seks mulige poeng mot henholdsvis Alavés og Real Valladolid. En seier mot Huesca vil være viktig, med tanke på at Real Madrid har vunnet tidligere denne runden.

Tidligere kamper

Lagene har naturligvis ikke møttes i La Liga, på grunn av at Huesca aldri har spilt på dette nivået. For fire år siden møttes de derimot i den spanske cupen. Den gangen ble Barcelona for sterke over to oppgjør, og vant 12-1 sammenlagt.

Skader og suspensjoner

Cillessen er tilbake fra en liten skade, som han pådro seg for et par uker siden. Denis Suárez og Sergi Samper er fortsatt ute på sidelinjen med skader. Ellers er troppen skadefri, og ikke rammet av noen suspensjoner. Likevel må Rafinha se kampen fra tribunen, i og med at han er vraket fra troppen til dagens kamp.
Huesca stiller uten verken skader eller suspensjoner, og kan derfor stille med fullt mannskap.
Hvem: FC Barcelona — SD Huesca
Hva:La Liga, Jornada 3
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Søndag 2. September, kl. 18.30