Munir kommer fra en god sesong i Alavés. Nå kan han få en ny sjanse i Barcelona, men Sevilla er også interessert i angriperens tjenester. Det melder Sport.
Mange ventet at 23-åringen skulle forlate klubben uansett hva, men nå skal klubben faktisk ha tilbudt han en ny kontrakt i stedet. Den opprinnelige kontrakten utløper neste sommer, så derfor forventer katalanerne at han bestemmer seg i sommer om han vil bli i klubben eller bli solgt.
Det er altså Sevilla som skal ha kommet med et godt tilbud som tilfredsstiller både Barcelona og spiller i forhold til dagens marked. Valverde skal være interessert i å beholde spanjolen, fordi han har blitt imponert over Munir under USA-turneen. Valverde skal ha fortalt Munir at han kan bli backup til Luis Suárez neste sesong, noe som igjen fører til at Paco Alcácer forlater klubben.
Til syvende og sist er det Munir sitt valg. Om han ikke vil signere ny kontrakt, skal Barcelona være villige til å selge han denne sommeren.
Et siste alternativ er at både Munir og Alcácer blir solgt, og Barcelona kjøper en ny backup-spiss som kan steppe inn om for eksempel Suárez skulle bli skadet.