Lucas Digne har blitt solgt fra Barcelona til Everton. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

Uenige om prisen

Everton la inn et bud på Digne for over en uke siden, men budet ble raskt avslått. Siden den tid har klubbene vært i forhandlinger om prisen til Digne. Den endelige prisen endte på 20,2 millioner euro, pluss 1,5 millioner euro i variabler.

Dignes tid i klubben

Digne ender dermed sin Barça-karriere med 45 kamper og 4 titler. Han var med på å vinne Supercopa de España, La Liga og Copa del Rey to ganger. Han klarte riktignok aldri å etablere seg som en reell konkurrent til Jordi Alba på venstrebackplassen.

Hva skjer på venstrebackplassen nå som Digne er solgt?

Barcelona åpnet døren for et salg av Digne fordi franskmannen ikke er sett på som en viktig del av ‘fremtidens Barça’. Planen er derfor å selge Digne, noe som også vil sørge for gode penger til et potensielt midtbanekjøp. Videre melder Sport at Marc Cucurella, som for øyeblikket spiller for Barça-B, vil promoteres til førstelaget når Digne er solgt. Han vil da fungere som backup for Jordi Alba. Cucurella er av mange regnet som en fremtidig stjerne. Han kom til Barcelona da han var 13 år og har etter det gått gradene i klubben.

Hva tenker du om salget av Digne? Kommenter under!