Den ettertraktede kantspilleren er etter mye drama omsider klar for Barcelona.
Mandag publiserte Roma gladnyheten på sine hjemmesider: Malcom var klar for klubben. Den dribleglade brassen skulle omsider landet på flyplassen i Roma mandag kveld. Masser av fans hadde møtt opp, men med flyet som skulle frakte den tekniske brassen kom det ingen spillere ut av. Like etter sprakk nyheten om at Barca i siste liten hadde sikret seg Malcom.
Tirsdag fortsatte den katalanske storklubben forhandlingene med Bordeaux og Malcoms agenter, og til slutt ble alle parter enige. Det bekrefter Barcelona på sin hjemmeside.
Overgangssummen skal ligge på rundt 41 millioner euro, og 21-åringen har signert en avtale som strekker seg over fem år.
Malcom Filipe Silva de Oliveira, som er hans fulle navn, har de tre siste sesongene spilt for Bordeaux i Ligue 1. Der har han gjort sakene sine svært bra, og denne sommeren var flere Premier League-klubber, klubber i Italia og Spania interesserte i unggutten. Til slutt er det altså Barca som kan få glede av meget gode dribleferdigheter, bra pasningsfot, godt skudd i tillegg til god fotballforståelse. Spørsmålet nå er bare hva Barca gjør med så mange offensive spillere i troppen.
Her er noe av hva vi kan glede oss til: