Brasilianeren forlater klubben til fordel for tyrkiske Sivasspor. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider .
Douglas ble hentet for rundt fire millioner euro tilbake i 2014, men klarte aldri å etablere seg på førstelaget til Barcelona. De siste sesongene har han vært utlånt til henholdsvis Sporting Gijón og Benfica. Barcelona har lenge prøvd å selge han, men få klubber har vist sin interesse for brassen. Dette har medført at klubben istedenfor har sett seg fornøyd med et utlån for å få bort lønningene hans fra den store lønningsposten.

Tidlig interesse fra Nantes

Den franske klubben Nantes viste tidlig sin interesse for Douglas, men ønsket kun å betale 50 % av lønningene hans. Det var ikke Barcelona interesserte i. Sivasspor har tilbudt å betale opp mot 100 % av lønningene til Douglas, noe som gjorde klubben mer innstilt på å låne Douglas dit.

Veien videre

Douglas blir derfor ikke med klubben på sesongoppkjøringen i USA. Kontrakten til Douglas går også ut sommeren 2019 noe som gjør at han med stor sannsynlighet vil forlate klubben da lånet hans er fullført. Klubben virker per dags dato lite interessert i å forlenge kontrakten til brassen.

Hva tenker du om låneovergangen til Douglas? Kommenter under!