Barcelona ønsker å cashe inn på spilleren som kun har vært i klubben i et halvt år.
Det melder Sport. De skriver at det er Premier League-klubbene Everton, West Ham og Leicester som skal ha lagt inn bud på den hodesterke stopperen. Ernesto Valverde skal ha gitt beskjed om hvilke spillere han ønsker i troppen til neste sesong. På den listen befinner ikke colombianeren seg. Den tidligere Palmeiras-spilleren ankom Barcelona etter at katalanerne betalte den brasilianske klubben 11.8 millioner euro for et halvt år siden.

To grunner

Det er to grunner til at Barcelona ønsker å kvitte seg med spilleren som scoret tre mål i VM i Russland. Den første er at de mener han er for dårlig med ballen i beina, og den andre er ankomsten til Clement Lenglet. Lenglet vil utgjøre den siste delen av kvartetten Valverde ønsker seg på stopperplass. Derfor er det rett og slett ikke plass til Yerry Mina.
I utgangspunktet ønsket Barcelona å låne han ut til en annen klubb for å gjøre en ny vurdering på han, men colombianerens prestasjoner under VM endret på disse planene. Hodestyrken til den tidligere Palmeiras-stopperen tiltrekker seg interesse fra Premier League.
Noe uforventet har Barcelona mottatt bud på rundt 30 millioner euro fra tre klubber i England. Katalanerne er svært villige til å slippe spilleren om de får en fortjeneste på 20 millioner euro. Yerry Mina har ferie frem til 4. august, og det er ventet at han drar rett fra Colombia til Barcelonas turné i USA, før en overgang blir gjort.
Sport skriver avslutningsvis at Everton har vist mest interesse for spilleren, og at det er sannsynlig at den høye stopperen ender der.
Hva tenker du? Er det lurt å slippe Yerry Mina allerede nå, eller bør han få flere sjanser?