Det nå verdenskjente fotballaget Wild Boars fra Thailand er invitert til Barcelona i april.
Etter 18 dager fanget i en grotte, ble for noen dager siden alle tolv spillerne og deres trener reddet ut av Tham Luang-grotten i Thailand. Barcelona har siden nyheten om at de var fanget kom ut, gitt sin support til laget. Nå er hele gjengen invitert til å delta på Barca Academy World Cup og alle aktiviteter som skjer rundt det. Der får de muligheten til å delta i en fotballturnering med rundt 2000 barn fra mer enn 40 FCB Escola fra fem kontinenter.
De får også muligheten til å delta på flere arrangementer som drives av FCB Foundation, som en del av Masia 360-prosjektet. I tillegg får de være tilstede på Camp Nou i seriekampen Barcelona kommer til å spille på den tiden.

Dette skjedde

Etter en fotballtrening, drar 12 unge gutter fra 11 til 16 år og deres 25 år gamle fotballtrener på tur for å feire en av guttenes bursdag. De går inn i Tham Luang Nang Non-grotten i Chiang Rai-provinsen. Planen er å feire videre hos bursdagsbarnet, men kraftig regnvær blokkerer utgangen og fyller gangene i fjellet, slik at de må ta seg lenger inn i grotten. Etter å ha vært savnet i to dager begynner det thailandske forsvarets marinejegere søket etter guttene. Utenfor grotteinngangen finner de sykler og sekker, men ellers ingen spor etter guttene.
Så tar dykkere seg inn i et kammer i grotten som kalles Pattaya Beach. De finner ferske fotspor, men ikke guttene. To dager senere begynner de å pumpe vann ut av grotten. Thailand ber om internasjonal hjelp, og det strømmer til med redningsmannskap. Redningsmannskaper fra USA og Storbritannia begynner å søke i grottene, selv om det regner kraftig. Like etter bistår redningsmannskaper fra Kina og Australia. Det er fortsatt ingen tegn til guttene.
Mandag 2. juli – etter over en uke med søk – blir guttene funnet av to frivillige britiske dykkere. Guttene befinner seg i en delvis oversvømt hule langt inne i grotten – de har beveget seg rundt 400 meter lenger inn enn forventet for å unngå det stigende vannivået. Tirsdagen blir matforsyninger sendt til guttene samtidig som det jobbes med hvordan guttene skal bli reddet. Ingen av guttene kan svømme. Bøndene i landsbyene ved foten av grottefjellet ofrer risåkrene og lar vannet som pumpes ut av grotten oversvømme jordene.
Noen dager senere dør en thailandsk dykker etter å ha levert matforsyninger til fotballaget. Så synker oksygennivået i grotten til kritiske 15 prosent, og redningsmannskapene jobber på spreng for å pumpe mer oksygen inn i grotten. Søndag – nesten en uke etter at de ble funnet – begynner redningsaksjonen. Etter tre dager med redningsaksjon bekreftes det at alle er reddet. I tiden etter grottedramaet har guttene blitt plassert på sykehus for grundig sjekk av eventuelle sykdommer de kan ha blitt påført. De har blant annet fått rabiesvaksine. Noen av guttene har fått påvist lungebetennelse, men ellers er de ved godt mot. Etter omlag en uke på sykehus får de komme hjem til familiene sine igjen.
FC Barcelona har siden dag en uttrykt sin dypeste medfølelse med guttenes familie og familien til den avdøde dykkeren. En samling med drakter fra Barcelonas førstelag har blitt sendt til Thailand sammen med en invitasjon til vakre Barcelona.