Franskmannen drar fra Sevilla for å spille for Barcelona. Katalanerne har betalt Lenglet sin utkjøpsklausul på 35 millioner euro.
Det har vært en ganske dårlig bevart hemmelighet at Lenglet blir Barcelona-spiller før eller siden, men nå er altså all tvil feid til siden. Midtstopperen har kontrakt i Barcelona de neste fem sesongene, altså til 2023. Den nye utkjøpsklausulen ligger på intet mindre enn 300 millioner euro.
I morgen skal Lenglet bli offentlig presentert for fansen, og senere også holde pressekonferanse. Dette skjer altså kun én dag etter at Arthur har blitt presentert.

Klubbens femte midtstopper

22-åringen blir regnet som en av de mest lovende midtstopperne i verden. Men han vil få tøff konkurranse, ettersom det foreløpig er fire andre konkurrenter i troppen. Det er likevel god mulighet for at Vermaelen eller Mina vil flytte på seg i løpet av sommeren.
Lenglet besitter mange av de ferdighetene man forventer hos en Barcelona-stopper. Han er taktisk smart, har god pasningsfot og er dessuten en god takler. Franskmannen er klubbens andre signering for sommeren.