Men det blir vanskelig å overtale Chelsea, som ikke ønsker å bli sett på som en selgende klubb.
Det er Sport som melder dette. Den katalanske avisen skriver at Eden Hazard seiler opp som klubbens førsteprioritet i sommer. De ønsker å legge til mer kvalitet i bredden i stallen. Klubben er veldig entusiastisk i tanken på å hente belgieren, og sist uke tok Barcelona kontakt med angriperens representanter. Der fikk de beskjeden de var ute etter; Eden Hazard ønsker å forlate Chelsea, og en mulig overgang til den katalanske storklubben er noe som interesserer VMs semifinalist. For Barcelonas del så står døra nå åpen.
Etter at Griezmann-overgangen ikke ble noe av har Eric Abidal tenkt noe annerledes. Han ønsker en spiller som både kan bidra på midtbanen og i angrep, og der kommer Hazard inn. I tillegg ønsker Abidal at spilleren skal være fra aller øverste hylle.
Sport skriver at det er to faktorer som spiller inn i en eventuell overgang. Nemlig det at Hazard selv ønsker en overgang, og at Barcelona har 100 millioner euro som var satt av til Griezmann pluss pengene som kommer fra Paulinho og andre spillere som skal selges i sommer til å bruke på handelen.

Lønnskrav ingen problemer

Da Barcelona var i kontakt med belgierens representanter fikk de som svar at det eneste spilleren venter på er at en storklubb legger inn bud på han. Det er det sportslige som gjelder for Hazard, og han ønsker å vinne titler. Han har fortalt sine representanter at tiden er inne for å ta neste steg i sin karriere.
Hva gjelder lønn så skal ikke det ha vært noe problem. Lønna hans vil bli høy, men ikke det som karakteriseres som astronomisk. I likhet med Griezmann vil Chelsea-spilleren akseptere en fastlønn pluss bonuser basert på prestasjoner. Det største hinderet i overgangen er Chelsea selv, som ikke ønsker å bli sett på som en selgende klubb. De ønsker ikke å selge sin stjernespiller. Det hele avhenger av hvordan Hazard selv pusher på for en overgang.
En annen fare som lusker i tankene til Abidal og Co, er Real Madrid og deres intensjoner. Slik det ser ut nå står Kylian Mbappé og Neymar øverst på ønskelisten til Florentino Perez. Det er lite sannsynlig at de forsvinner fra den pengesterke klubben fra Frankrikes hovedstad. Da vil nok Madrid-klubben se seg om etter andre alternativer, og da er Hazard neste på listen. Barcelona er klar over at hvis Real Madrid blir med i kampen om angriperen, så blir en overgang lite sannsynlig. Men per nå går ting i riktig retning for Abidal og Barcelona.
Hva mener du? Er Hazard en spiller vi har bruk for i Barcelona?