Den siste tiden har flere talentfulle unggutter signert nye kontrakter med klubben. Mandag var flere spillere klare til å binde seg til Barcelona i tiden fremover.
Det skriver klubbens hjemmeside. Òscar Mingueza og Jandro Orellana har bundet seg til klubben til og med 2021, mens Guillem Jaime til 2020. Alle får en utkjøpsklausul på 100 millioner euro. I tillegg har Monchu signert til 2021 med den samme utkjøpsklausulen. Alle fire har opsjon på to ekstra år.

Òscar Mingueza

Mingueza er en forsvarer som har vært i Barca hele livet. Han startet i FCB Escola og har siden gått gjennom alle årsklasser. Han har vunnet ligaen i alle lagene har spilt for. Nå sist var han en viktig del av det suksessfulle U19-laget som vant UEFA Youth League. Der var han en av kapteinene på laget.

Jandro Orellana

Midtbanespilleren Orellana er 17 år og kom til klubben fra byrival Espanyol i 2014. Han fant seg raskt tilrette med filosofien som var i Barca og vant serien med U16B, U16A, U19A og U19B. Han vant også U17-EM med Spania. I finalen pådro han seg en stygg skade, men var tilbake til de fire siste kampene av UEFA Youth League, som laget til slutt vant.

Guillem Jaime

«Poteten» Jaime er 19 år og har vært i klubben siden han var syv år. Han har vunnet så og si alt, og var kaptein på laget som vant UEFA Youth League tidligere i år.

Monchu

Midtbanespilleren fra Mallorca er 18 år, og har vært i Barcelona siden han var 12 år gammel. I sesongen som nettopp er avsluttet debuterte Monchu for Barca-B, og fikk seks kamper. Fem av dem var fra start og han noterte seg for ett mål. Før det har han vunnet ligaen i alle lagene han har spilt for i Barcelona. Han var også en viktig del av U19-laget som vant UEFA Youth League, men var bare en del av gruppen den første halvdelen av sesongen. Den andre halvdelen var han fast med Barca-B. Han scoret ett mål mot Rayo Vallecano, der Blaugrana var tilstede.


Den siste måneden har omtrent hele U19-laget forlenget sine kontrakter med Barcelona. De blir alle mer eller mindre en del av Barca-B.
Hva tenker du? Ser det lyst ut med tanke på satsingen på La Masia?