Barcelona har bemerket seg under VM, og er klubben som har hatt flest spillere kåret til Banens Beste.
Under VM er spillerne fullt fokusert på landslagene sine. Jordi Alba fortalte før mesterskapet at han ikke hadde snakket med Messi siden klubbsesongen ble avsluttet. For supportere er det dog annerledes, for selv om man har sine favorittlag til å vinne så følger man litt ekstra med på klubbens spillere, og sammenlikner med rivalene.
Så langt har Barcelona gjort seg mest bemerket når det gjelder banens beste, og etter endt gruppespill har katalanerne hatt syv spillere på listen. Coutinho (Costa Rica, Sveits) og Luis Suárez (Saudi Arabia, Russland) har fått prisen to ganger hittil i mesterskapet. Paulinho (Serbia) har sørget for at Barcelona har tatt prisen i alle Brasils kamper. I tillegg har Messi (Nigeria) og Yerry Mina (Senegal) fått utmerkelsen.
Nest på listen følger Real Madrid med fem vinnere (seks om vi regner utlånte Jámes). Ronaldo og Modric fikk begge prisen i sine to første kamper, samt at Isco har fått prisen en gang.
Om vi sammenlikner ligaer er La Liga ikke overraskende på topp, med hele 17 utmerkelser. Diego Costa og Griezmann representerer Atlético Madrid med en pris hver, mend Denis Cheryshev har fått prisen to ganger for Russland og Villarreal, samt at Real Sociedads Januzaj fikk prisen mot England i går. Premier League står med 12 vinnere så langt og er nest beste liga, foran Bundesligaen (5 vinnere) og Serie A (4 vinnere).