Det er Forbes som har gått i dybden av det økonomiske ved fotballen og har sett på hvilke klubber som henter inn mest penger fra sponsorer.
FC Barcelona får inn 247 millioner dollar, eller rett i overkant av 2 milliarder norske kroner, årlig fra sine sponsorer. Det er 45 millioner dollar mer enn Manchester United, og 47 millioner dollar mer enn Real Madrid.
Barcelona er, ifølge Forbes, det eneste laget av de tre største som har gått opp over det siste året. De regner med at Barcelona har økt med 15 millioner dollar, mens United og Madrid er gått ned med respektive 12 og 16.
Listen over de klubbene med størst inntekt er dominert av Premier League-klubber med Chelsea, Arsenal, Liverpool, Tottenham og City alle representert.
Forbes anslår Barcelonas Nike kontrakt å være verdt 116 mill dollar årlig, og er derfor soleklart den største inntekten fra sponsorene. Alt dette betyr også at Forbes setter Barcelonas merkevare til en rangering på 96.6, noe som gir karakteren AAA+, og betyr at Barcelona går forbi Real Madrid på deres merkevare-rangering, for Real Madrid har en score på 96.4.

Topp 10:

FC Barcelona: 247 millioner dollar.
Manchester United: 202 millioner dollar.
Real Madrid: 200 millioner dollar.
Chelsea: 135 millioner dollar.
FC Bayern Munchen: 121 millioner dollar.
Paris saint Germain: 100 millioner dollar.
Arsenal: 94 millioner dollar.
Liverpool: 92 millioner dollar.
Tottenham: 81 millioner dollar.
Manchester City: 78 millioner dollar.