Griezmann sier han har tatt avgjørelsen om sin fremtid, og lover å meddele det innen lørdag.
Mange forventet en avklaring rundt Antoine Griezmann sin fremtid da han i dag stilte på pressekonferanse med det franske landslaget. Slik ble det ikke, da både spiller og fransk pressesjef ønsket å fokusere på det franske landslaget og det kommende VM. Griezmann kunne dog bekrefte at han har tatt avgjørelsen.

— Jeg vet at det er store forventninger, men i dag er ikke dagen for å snakke om min fremtid.

Det har blitt spekulert lenge om når Griezmann vil offentliggjøre valget sitt. Mange trodde at Europa League-finalen var et naturlig veiskille. Da Didier Deschamps sa at han ville at spillerne sine skulle ha fremtidene sine avklart var forventningene at det ville bli kommunisert før landslagssamlingene begynte — og ihvertfall før landslaget dro til Russland. Nå er de franske spillerne i Sochi og vi venter fremdeles. Antione selv sier han har lært seg å leve med forventningene.

— Jeg har ikke mer press på meg, og forholder meg rolig og fokuserer på VM. Jeg er glad og det er det viktigste. Jeg har levd med dette i tre måneder nå og jeg er vant med det. Nå er det viktig å tenke på VM.

Det eneste som kom ut av dagens pressekonferanse er at avgjørelsen vil bli offentliggjort før lørdag kl. 12.00, når Frankrike åpner VM mot Australia. Siden utkjøpsklausulen ikke reduseres før 1. juli er det ikke nødvendigvis negativt for Barcelona at Antione venter med bekreftelse på hva som skjer. Om han hadde blitt i Atlético kunne han sagt det i dag uten å gjøre en stor greie ut av det. Skjønt dette er kun spekulasjoner, da Griezmann har vist seg uberegnelig i denne prosessen.