Avslører trolig sin fremtid kl. 14.30 i dag.
Sent i går kveld ble det kommunisert at Antoine Griezmann vil holde et pressemøte kl. 14.30 i dag. Det er trolig for å avklare fremtiden sin, noe man har ventet på helt siden Coutinho signerte i januar og fikk trøye nummer 14, og ryktene begynte å svirre om at 7 var holdt av til Griezmann.
Ryktene rundt franskmannen har vært mange, og medier har meldt at han har vært klar for Barca lenge, at han blir i Madrid, at han ikke hadde bestemt seg før landslagsamlingen med Frankrike begynte, og alt i mellom. Hovedpersonen selv sa spøkefullt at «før VM» var helt opptil lørdag, som er åpningskampen for Frankrike (mot Australia). Trolig ønsket både spiller, lag og trener Deschamps at avgjørelsen blir offentlig nå, for å gi laget fullt fokus inn mot fotballverdens største begivenhet.
Det er delte meninger om Barca bør bruke så mye penger på Griezmann når man allerede har Messi, Suárez, Coutinho og Dembélé som kan spille i en trio på topp (samt Paco, som vikrer å være på vei ut). Undertegnede under seg over om man ville holdt en pressekonferanse for å si at man blir, skjønt dette er bare en av en million spådommer. Trolig får vi svaret i ettermiddag.