Mandag formiddag signerte stortalentet ny kontrakt med Barcelona. Den nye avtalen strekker seg til 2021 med opsjon på to ekstra år.
Selv om det har vært klart en stund, var det først mandag formiddag at unggutten fikk signert den nye avtalen. Det bekrefter Barcelona på sine sider. Den nye avtalen inneholder en utkjøpsklausul på 100 millioner Euro. Det var en strålende fornøyd Puig, som endelig kunne legge ryktet om en overgang vekk fra klubben død en gang for alle. Tottenham skal visst ha gitt midtbanespilleren en god deal hvis han valgte å signere for dem.
Riqui Puig var denne sesongen en av stjernene på U19-laget som vant serien og UEFA Youth League. I tillegg fikk katalaneren tre innhopp for Barca-B og var totalt med i matchtroppen syv ganger. Han har i tillegg trent med Barcelonas førstelag ved flere anledninger.
18-åringen, som egentlig heter Ricard Puig Martí, er fra Matadepera i Catalonia og har vært i Barcelona siden han var 13 år gammel. Han har dermed vært innom alle trinn helt til Barca-B. Det er ventet at det lille midtbanetalentet blir en del av Barca-B under Garcia Pimienta, som for øvrig kjenner hans kvaliteter svært godt.