Juvenil A-spilleren har signert ny kontrakt med Barcelona, og flyttes automatisk opp til Barca-B.
Etter en strålende sesong for Barcas 19-åringer, som vant UEFA Youth League, har Barcelona satt i gang prosjektet som skal sørge for at Barca-B rykker opp igjen til det nest øverste selskapet. Først i rekken var kontraktsfornyelsen til Chumi, eller Juan Brandáriz som han egentlig heter. Stopperen har signert en kontrakt som holder han i Catalonia i to år til med opsjon på tre år ekstra.
Det som er så spesielt med kontrakten til 19-åringen er at den inneholder en utkjøpsklausul på 100 millioner euro. Sport skriver at det er et signal fra Barcas side om at de ikke ønsker å miste sine beste unggutter til andre klubber.
Chumi, som er hans kallenavn og har vært det helt siden hans far begynte å kalle han det i tidlig alder, kom til Barcelona i 2014 fra Deportivo La Coruña. Han spilte da under nåværende Barca-B-trener Garcia Pimienta for Juvenil-B. Senere har han altså rykket opp til Juvenil-A, og har også kamper for Barca-B.
U19-keeper Iñaki Peña har også signert ny kontrakt med klubben, og den neste tiden kommer klubben til å offentliggjøre nye kontrakter på både Abel Ruiz og Riqui Puig.