Jasper Cillessen ønsker mer spilletid, men sier han forholder seg til kontrakten han har signert.
Jasper Cillessen har vist seg som den perfekte backupen på keeperplass — spiller lite, men god når han gjør det. Noe som kan være enda vanskeligere i en klubb som Barcelona, hvor det blir lenge mellom hver involvering. Jasper selv vet han har gjort sakene sine bra, og at klubben setter pris på innsatsen, noe som kommer frem i et intervju med Fox Sports.

— Jeg syns jeg har spilt bra de kampene treneren lot meg starte i Copa del Rey. Jeg vet jeg må vente tålmodig, og det eneste jeg vet er at klubben ikke ønsker å selge meg.

Blant klubbene som er interessert blir blant annet Liverpool og Arsenal nevnt. Førstnevnte ser trolig etter en førstekeeper, om Champions Leage-finalen er noen pekepinn, og med ter Stegens storspill er det få lag det er vanskeligere for en keeper å spille seg inn i enn Barcelona.

— Liverpool og Arsenal er begge store klubber, men jeg må akseptere klubbens avgjørelse. Jeg venter til sesongoppkjøringen for hvilken avgjørelse som blir tatt. Hvis de ønsker å beholde meg må jeg akseptere det, for jeg har skrevet under en femårskontrakt.

Cillessen har kontrakt frem til sommeren 2021, og en utkjøpsklausul på 60 millioner euro.