Barca-presidenten var klar i sin tale når han ble spurt om den unge vingen.
Josep Maria Bartomeu er på tur i USA hvor han blant annet har holdt foredrag på Harvard og MIT om Barcelona. Etter besøket på MIT ble presidenten spurt om Ousmane Dembélé har en fremtid i Barcelona, og der var han klar i sin tale.

— Dembélé skal ingen steder. Han og Coutinho var store investeringer for oss. De er svært viktige for vårt prosjekt, og vi forventer mye fra dem, sa Barca-presidenten.

Det franske stortalentet har blitt koblet vekk fra Barcelona den siste tiden. Klubber som Liverpool og Arsenal skal visst begge være interessert i den tidligere Dortmund-spilleren. Nylig spilte vingen en kjempekamp mot Italia, og scoret et flott mål. I tillegg hadde han flotte raid og stor arbeidsvilje. Barca-presidenten tror at neste sesong vil bli annerledes.

— Coutinho har de siste månedene vært svært avgjørende, men Dembélé er veldig ung og talentfull og vi forventer mye av han. Neste sesong blir annerledes. Førsteåret i Barcelona er alltid vanskelig fordi vi spiller annerledes enn alle andre klubber, sa Bartomeu ifølge Sport.

Videre fortalte presidenten at det blir endringer i stallen frem mot neste sesong.

— Noen spillere vil ankomme, andre vil forlate oss. Det er normalt. Men det er ingen tvil at, uten å nevne navn fordi noen forhandler med oss, så vil nye spillere komme, avslørte Josep Maria Bartomeu.

Og hvem håper han vinner VM?

— Jeg håper selvfølgelig Messi vinner VM. Han er den beste spilleren i fotballens historie. Å legge til den tittelen til de hundre han har fra før er bra både for han og Barcelona, avsluttet klubb-presidenten.

Spørsmålet er om Ousmane Dembélé spiller for Barcelona kommende sesong, eller om Bartomeu kun uttaler det for å presse opp prisen. For hvis de da ikke får det de ønsker kan Bartomeu og Co uttale at de aldri hadde en intensjon om å selge angriperen. Det er win-win for klubben. På den annen side ville det også vært dumt å si noe annet enn det presidenten gjør, for da presser klubben prisen ned og franskmannen får høre at han ikke er ønsket.
Hva tror du? Spiller Dembouz i klubben neste sesong?