Ingen rundt Antoine Griezmann er i tvil om at stjernespissen forlater Atletico Madrid. Dette melder Sport på sine nettsider.
Griezmann har blitt koblet til spesielt Manchester United og Barcelona det siste året. Nå kan det se ut som at finalehelten fra Europa League spiller sine kamper på Camp Nou neste sesong. Han gav pressen nok et signal på nettopp dette etter finalen, da han ble spurt om fremtiden sin, og nektet å gi pressen et ordentlig svar. Det skal dermed være kun spørsmål om når franskmannen kommer til Barcelona.
Spillerne og treneren i Atletico gir seg likevel ikke uten kamp. Han skal ha blitt tilbudt en ny kontrakt med betydelig bedre økonomiske betingelser i forhold til nåværende kontrakt, og flere av lagkameratene skal ha bedt han om å bli. Likevel skal han være fast bestemt på å bytte klubb i nærmeste fremtid.
Griezmann har lovet Diego Simeone å gi 100% så lenge han er Atletico-spiller, noe man trygt kan si at han har klart. Han står med 19 mål i La Liga, og leverte en meget god oppvisning i Europa League finalen. Spilleren vil offisielt fortelle sin beslutning til Atletico neste uke, så han vet hva fremtiden bringer når han skal spille VM i sommer.