Seriegullet er sikret, men katalanerne har en ubeseiret rekke å forsvare. Neste hinder blir Villarreal, som kommer på besøk på Camp Nou.
Barcelona bestod så vidt den tøffe testen mot Real Madrid, der de måtte kjempe med 10 mann mot Real Madrids 11. Nå venter en ny og tøff utfordring i gultrøyene. Villarreal er et lag som er i god form resultatmessig for tiden. De siste tre kampene har de hatt tre sterke seire mot Leganés, Celta Vigo og Valencia. Dessuten er de nok interessert i å sikre seg Europa League. Det er derfor et lag som naturligvis ikke kan undervurderes på noen som helst måte.

De siste møtene

I motsatt oppgjør denne sesongen ble Barcelona for sterke for Villarreal. Seriemesterne vant 2-0 borte, der Messi og Suarez ble målscorerne. Hjemmekampen mot Villarreal i fjor endte også i en komfortabel seier. Da var det MSN som ble for sterke for Villarreal-forsvaret. Messi scoret to mål, Suarez og Neymar satte ett hver, og kampen endte til slutt 4-1.

Skader og suspensjoner

Sergi Roberto mistet hodet i El Clásico, der han slengte ut armen mot Marcelo. Dermed står Roberto over kampen mot Villarreal. Samuel Umtiti står også over kampen med et vondt kne. Ellers er det gledelig å se at det ikke er noen andre skader i troppen. Likevel har Denis Suárez og Aleix Vidal blitt utelatt fra troppen som består av følgende:
Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, André Gomes, Yerry Mina og Vermaelen.
Hos Villarreal er Rukavina ute på grunn av for mange gule kort. Bruno, Suarez og Guerra er ute med skader, og står over mot katalanerne.
Hvem: FC Barcelona vs. Villarreal CF.
Hva: La Liga, runde 34.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Onsdag 9. mai 2018 kl: 20:00
Hvordan: Viasport 1 / Viaplay