Onsdag kveld så skal Barça ta i mot Villareal på Camp Nou, og Valverde tok i mot pressen tirsdag ettermiddag.
FC Barcelona trener Ernesto Valverde har ledet laget til en åttende hjemlig dobbel denne sesongen, og var tilstede på Barça´s pressekonferanse, 24 timer før Barças tredje siste kamp denne sesongen, som er mot Villareal så hadde han dette å si:
Angående klubbens mål om å vinne La Liga, etter å sikret tittelen:
Bare fordi vi har sikret ligatittelen så betyr ikke det at vi har mistet lysten til å vinne, og vi har lyst til å bevare nivået vi spiller på. Det er viktig å fortsatt bevare vinnerlysten, vi har fortsatt tre kamper til vi må vinne denne sesongen.
Om han planlegger å hvile noen spillere:
Med tanke på at vi har spilt mange kamper denne sesongen, så kan det hende at i de tre resterende kampene at en noen faste spillere i elleveren for hvile, og spillere som ikke har fått spille så mye denne sesongen får en sjanse. Selv om det muligens blir tilfellet, så skal jeg sette opp et lag som er så godt som mulig.
Om Villarreal:
De er et godt lag som har hatt en god sesong så langt, og har greid å sikre seg spill i Europa neste år.
Om hvordan han synes sesongen har gått for Barça:
Valverde mener at det har gått veldig bra, og at på mange måter så endte de opp med å være bedre enn det mange forventet. Særlig etter sommerens overgangsvindu, og etter Supercup kampene. Dessverre for laget og klubben generelt så ble den dårlige dagen i Roma noe som endte opp med å skade sesongen, men generelt så har det vært en god sesong.