Skal kampen bli avgjort av det laget eller den spilleren som er i best form?
Barcelona har vært i god form hva gjelder domestiske turneringer, mens Real Madrid på sin side har vært gode ute i Europa.

FC Barcelona

Vi kommer ikke unna Lionel Messi. Han har vært ekstremt viktig for Barca denne sesongen, og vi trenger ikke gå lenger tilbake enn til forrige kamp for å se det. Tre mål og hattrick ble det på argentineren da, og han er nok nødt til å spille godt også til helgen.
Philippe Coutinho har virkelig kommet seg inn i laget etter overgangen i januar. Med tre mål og fem assist har han etter hvert blitt varm i trøya, men det er først i det siste han virkelig har sett bra ut. Får brasilianeren spille, eller velger Valverde mer defensiv trygghet?
Nummer tre som jeg velger å ta med her er vår sisteskanse. Marc André ter Stegen har vært strålende hele sesongen, og fortjener også å være med som en av formspillerne. Og normalt sett blir det et par viktige involveringer på ter Stegen i et El Cláscio.
Jordi Alba skal også få skryt for spillet sitt, og kanskje det kan bli store rom for spanjolen om landslagskollega Carvajal fortsatt er ute med skade.

Real Madrid

Ser vi bort i fra de to kampene mot Bayern München har Cristiano Ronaldo vært i god scoringsform den siste tiden, og vi kommer nok til å få se portugiseren være spissmakker med Benzema også i El Clásico.
Toni Kroos er den eneste midtbanespilleren som har holdt et visst høyt nivå gjennom sesongen på midtbanen til de hvite fra Madrid, og sånn som Barca har gitt fra seg rom utenfor 16-meteren denne sesongen skal vi se opp for Kroos’ skudd fra distanse.
Karim Benzema, som har hatt en slags gjenoppstandelse i det siste. Ronaldo gikk ut og sa at han helst ville ha franskmannen som spissmakker, og det kan ha sett ut til å gi Benzema litt tro på seg selv. Jobber også godt på topp og skaper mye rom for spissmakkeren sin å løpe i.
Nå vil jeg egentlig ikke ha med noen Real Madrid-forsvarer her, da de har sett veldig svake ut. Skal vi uansett se på noe, så er det vært å ta med seg at Keylor Navas sto godt mot Bayern München, og at Raphael Varane har spilt noen gode kamper i det siste.
Hvem tror du er spillerne som kommer til å stå frem i helgens El Clásico?