På mandag sluttet Bravo seg til troppen.
Og med det kan kampen om keeperplassen begynne. A-laget har fått inn hele åtte nye innslag fra forrige sesong. Av de åtte er tre av de nye fjesene keepere. Valdés, Pinto og Oier er i tur og orden erstattet med ter Stegen, Bravo og Masip. Så får vi se hvordan rollene blir fordelt.
Luis Enrique er kjent for å kreve maksimalt av alle sine spillere, også store stjerner, samtidig som han er tøff nok til å gi unge spillere en sjanse dersom de har gjort seg fortjent til det. Det var derfor ikke overraskende at han i starten av førsesongen fortalte at han ville startet med Masip dersom det var kamp i morgen, fordi han kjenner den unge katalaneren, og vet hva han får. Siden den gang har han fått muligheten av å bli bedre kjent med Marc-André ter Stegen, og nå begynner prosessen med å bli kjent med Claudio Bravo. At Bravo først nå sluttet seg til troppen skyldes at Chile gikk til kvartfinalen i sommerens VM.
På lørdag vil Luis Enrique for første gang fordele spilletid med alle tre keeperne tilgjengelig, når Barca skal spille mot Nice. Kanskje får vi da den første pekepinnen på hva Enrique tenker rundt keeperplassen, selv om det er naturlig at Bravo kan få mindre spilletid grunnet den korte tiden med laget.
Det er forøvrig verdt å nevne at Enrique holdt ord, og startet med Jordi Masip, da Barca vant Trofeo Colombino. Ter Stegen fikk på sin side stå andre omgang, og tiden i mål ble likt fordelt.