I morgen kveld så skal FC Barcelona gjeste AS Roma i Stadio Olimpico i det andre oppgjøret i kvartfinalen i Champions League.
Vi kan ikke ta noe forgitt, det var mest sannsynlig den setningen Barcelona trener Ernesto Valverde sa flest ganger i dagens pressekonferanse. Da han snakket med reporterne i Roma, så sa Barça treneren dette: Vi går mot kampen ved å tenke at det fortsatt ikke er over, og at kvartfinale runden må fortsatt avgjøres, selv om vi fikk et godt resultat som ga oss en stor fordel før morgendagens kamp. Vi må tenke som om vi fortsatt er på 0-0, fordi hva som helst kan skje i fotball. Derfor så skal vi gå dit for å vinne, Barcelona som et lag kan ikke tenke på en annen måte.
Da han ble spurt om hva han forventet fra Roma, svarte Valverde slik: Jeg forventer at de spiller på samme måte som de gjorde i det første oppgjøret, og som de har gjort hele sesongen. De vil uten tvil være mer intensive, særlig i starten av kampen, og vil nok mest sannsynlig prøve å score et mål så fort som mulig. Det kommer nok til å lede at de kommer til å en del risikoer, da må vi være til stede å ta de sjansene.
Så hva tenker du om kampen i morgen, vil Barça enkelt gå videre til semifinalen, eller kan Roma by på noen problemer?