Ernesto Valverde sier at de må vinne fem av åtte kamper for å stå igjen på tabelltoppen i La Liga.

— Det er viktig at vi tar tre poeng mot Leganés, fordi vi trenger 15 poeng til.

Valverde gjentok flere ganger i pressekonferansen nettopp dette. De 15 poengene er viktige for å vinne ligaen. Spanjolen tar på ingen måte seieren på forskudd mot Leganes, som har imponert denne sesongen.

— Jeg tror vi ser det samme av Leganés som vi har sett tidligere denne sesongen. De er et lag med masse entusiasme, og de har en veldig god sesong.

Vi vant 3-0 mot dem sist, men det var en tøff kamp. De spilte bra mot Valencia forrige runde, og det var vanskelig for Valencia å vinne. Var også gode mot Real Madrid, Sevilla og Villarreal.

Ønsker å holde seg ubeseiret

Barcelona har som kjent ikke tapt i ligaen denne sesongen, og på søndag kan klubben slå rekorden på 38 kamper som Real Sociedad har den dag i dag. Valverde påstår at laget ikke tenker mye på rekorden, men at det er sterke tall som kan bli en realitet.

Først må vi vinne eller spille uavgjort mot Leganes. Det er en rekord som Real Sociedad har hatt lenge, og det viser hvor tøft det er å slå den. Men ja, det er fint å tenke på at vi har en sjanse til å slå rekorden.