Andrés Iniesta er klar i sin tale om kvalitetene til de to storklubbene.
Neymar har den siste tiden blitt sterkt koblet til en overgang til Real Madrid, under ett år etter han forlot deres største rival. Etter å ha blitt verdens dyreste spiller i en overgang som kostet Neymar 222 millioner euro, skal brasilianeren være misfornøyd i PSG. Brasilianeren har ved flere anledninger vært på besøk i Barcelona, og ryktene sier at han savner byen og klubben. Noen vil gå så langt at han skal ønske seg tilbake.
Men det som virker mer sannsynlig, er at han med tiden heller drar til Barcas argeste rival. Ryktene fra Madrid sier at hovedstadsklubben skal ha spart penger i flere år allerede, og står klar med en sjekk på rundt 400 millioner euro, dersom de får napp på pappa Neymar Sr.
En overgang tilbake til Barcelona er ikke sannsynlig ifølge Andrés Iniesta.

— Helt ærlig, så er ikke Neymars fremtid noe jeg tenker på, sa Iniesta til radioprogrammet El Larguero gjengitt av AS.

— Vanligvis er det vanskelig å returnere når man først har forlatt en klubb. På grunn av det ville det overrasket meg mer om han returnerte enn hvis han dro til en annen klubb, fortsatte Barca-kapteinen.

Iniesta er fortsatt klar over brasilianerens kvaliteter.

— Hvis de signerer Neymar vil de få en av verdens beste spillere. Men Barca vil fortsatt ha en tropp jeg ser på som sterkere