Den tidligere Barcelona-spilleren har et ønske for sin sønn – nemlig spill i den blårøde trøya.
Det melder Sport. Justin Kluivert, som er 19 år, fikk riktignok ikke sin debut for Nederland i går, selv etter å ha varmet opp en god stund. Det er lett å se hvor mye fotball betyr for unggutten, og TV-kameraene fikk med seg de sure ansiktsuttrykkene til Ajax-spilleren når han fikk beskjed om å sette seg igjen fremfor og gjøre seg klar for innhopp.
Sport skriver at pappa Patrick Kluivert drømmer om å se sin sønn spille for den katalanske stormakten, hvor hans andre sønn Shane Kluivert spiller for Barcas tiåringer. Justin Kluivert fikk sin debut for Ajax i januar 2017, og er nå en selvskreven figur i de elleve utvalgte til de fleste kampene laget spiller. Selv om pappa Kluivert ikke presser sin sønn har han en drøm.

— Jeg vil uten tvil foretrekke at han går til Barcelona, men alt kan skje i fotball. Jeg er veldig stolt av han. Han gjør en god jobb og jobber hardt, noe som har resultert i fast plass på Ajax. Fortsetter han på denne måten over en lengre tid blir han en veldig god spiller.

Faren er klar over at han ikke bestemmer sønnens karrierevalg.

— Han er voksen og må bestemme selv. Og han har allerede sagt til meg at han drømmer om å spille for Barcelona, men man vet aldri hva som skjer.