Barcelona kapteinen Andres Iniesta, var med unntaket av Lionel Messi, den spilleren som Camp Nou ropte og sang mest for forrige søndag da Barça slo Athletic Bilbao 2-0.
Grunnen til dette kommer av noe kapteinen sa etter at Barça etter at gikk videre fra sekstendelsfinalen i Champions League. Iniesta annonserte etter seieren mot Chelsea at han skulle bestemme seg for om han skulle bli værende igjen i klubben i slutten av april. Barcelonas supportere gjorde det klart hva de tenker om det, og var veldig klare at de ville at kapteinen deres skulle fortsette å spille for klubben.
33-åringen kommer til å fylle 34 år den 11. mai i år, og har få år igjen av karrieren sin, hva han kommer til gjøre er fortsatt ikke sikkert. Selv om han signerte en såkalt «kontrakt for livet» rett før sesongstart så ser det ut til at han nå vurderer noe nytt. I følge ryktene så vurderer han å akseptere et tilbud om å spille i Kina. Uansett hva han gjør så er han legende i Barcelona, og har som fotballspiller vunnet alt av trofeer man kan drømme om. Samtidig med Coutinhos overgang så ser det også ut til at det er noen som kan fylle hans rolle på banen, og at han kan forlate klubben med god samvittghet om at laget ikke blir betydelig svakere hvis han eventuelt drar til Kina.
Hva tenker dere om at Iniesta muligens forlater klubben?