Etter landslagspausen vil Barça-spillerne gå inn i den avgjørende delen av sesongen. Her skal både La Liga, Copa del Rey og ikke minst det gjeve Champions League trofeet deles ut.

La Liga

I den hjemlige ligaen gjenstår det ni kamper hvor det er spesielt verdt å legge merke til kampene mot Sevilla (borte), Valencia (hjemme) og Real Madrid (hjemme). Barcelona vant den særdeles viktige «seriefinalen» mot Atlético Madrid for noen uker siden, men det skal fortsatt spilles om 27 poeng i de resterende kampene. Selv om mange mener Barça allerede har sikret seg ligatittelen er det knyttet stor spenning om Valverdes menn kan klare å gå gjennom hele sesongen ubeseiret.

Copa del Rey

Barcelona har vunnet Copa del Rey de tre foregående sesongene, og befinner seg nå i sin femte finale på fem år. På motsatt banehalvdel i årets finale venter Sevilla, et lag som har skuffet så langt i årets La Liga men som imponerte mange da de sendte Manchester United ut av Champions League forrige uke. Kampen spilles 21. april på Wanda Metropolitano.

Champions League

Etter to sesonger uten nevneverdig suksess i Champions League er det knyttet stor spenning om årets Barça-lag kan gå hele veien. Med et mer organisert forsvar og en Messi i storform er det mange som har pekt ut Barcelona som favoritter til å vinne trofeet. På fredag ble det klart at Barcelona møter Roma, en motstander som skal være svært overkommelig. Kampene spilles henholdsvis 4. og 10. april.
Tilsammen skal det spilles ni kamper i La Liga, en i Copa del Rey og potensielt fem kamper i Champions League. Tror du at Barça kan ta ‘The Treble’ i år? Kommenter under! 👇