I juli 2018 kan Barcelona signere brasilianeren for 30 millioner euro pluss ni millioner i bonuser fra den brasilianske klubben Gremio.
Dette bekrefter Barcelona på sine nettsider i dag. Arthur har lenge vært linket til katalanerne, og i dag ble han offisielt klar for klubben. Det at han en gang skal signere for Barcelona har vært en dårlig bevart hemmelighet. I fjor ble nemlig midtbanespilleren avbildet med Barcelona-trøye sammen med noen representanter fra Barça.
Arthur har vært en viktig mann for Gremio det siste året spesielt. Han imponerte da han vant Copa Libertadores, altså sør-amerikanske Champions League, med sitt Gremio. I andre oppgjør i finalen ble han kåret til banens beste da Gremio altså gikk til topps i turneringen.
Arthur er født i 1996, og er med andre ord 21 år gammel. Barcelona forteller videre på sin nettside at han er kjent for sine pasningskvaliteter, og at han også er dyktig til å dra av en mann og komme seg inn i et farlig område hos motstanderen. De skriver også at han er meget god til å holde på ballen og slå avgjørende pasninger i siste tredjedelen av banen.
Tror dere Arthur kan bli en viktig spiller for Barcelona i fremtiden?