Den spanske avisen Sport melder at partene er enige om Griezmann-overgang til sommeren.
I følge rapportene skal Barcelona utløse utkjøpsklausulen til franskmannen, som ligger på 100 millioner euro til sommeren. Med denne signeringen håper Bartomeu at Griezmann er den langsiktige erstatteren til Suarez, som har nå blitt 31 år gammel.
Om Griezmann blir Barca-spiller, får Valverde en meget solid gjeng å velge i på topp. Fra før har han Messi, Suarez, Dembélé, Alcacer og Coutinho som spiller i angrepsrollene på topp. Nå kan han få en skikkelig utfordring med laguttaket neste sesong.
Sport melder at det er presidenten, Bartomeu, som har vært en meget viktig faktor for overgangen. Klubbene skal allerede ha en muntlig avtale, og det vil være straff til begge sider om de ikke holder avtalen.

Nummer 7 venter

Noen reagerte kanskje på at nummer 7 fortsatt står ledig, til tross for at Coutinho har signert for klubben. Dette skal være på grunn av at draktnummeret holdes av til nettopp Griezmann. Det at han får dette nummeret, kan bety at han er en viktig del av planene til Valverde i fremtiden.
Franskmannen står denne sesongen med 11 mål på 22 kamper i La Liga. Griezmann har kommet i gang litt tregere enn tidligere sesonger, men etter Diego Costas ankomst til Atletico, har han blitt mer seg selv igjen.
Om ryktene stemmer, hva tenker du om overgangen?