Årsaken skal være at Neymar er misunnelig på den unge franskmannen.
Det skriver El País, mens Sport har gjengitt saken. Ifølge avisen planlegger den franske storklubben å kvitte seg med Kylian Mbappé til sommeren. Grunnen til det skal være at storklubbens største stjerne, Neymar, skal være sjalu på den unge stjernen.
Ifølge kilder knyttet til El País, har ryktene versert innad i klubben, men nå skal det ha nådd president Nasser Al-Khelaifi. Det skal være et medlem i styret til Paris-klubben, som skal ha kommet med det overraskende forslaget. Al-Khelaifi skal ikke være skuffet over forslaget, men heller langt på nær støttet det.
PSGs president mener at hvis Philippe Coutinho kommer til Paris, så vil det gjøre at Neymar garantert blir i den franske storklubben i mange år. Franskmennenes største ønske er å gjøre Neymar fornøyd, og de skal ikke være interessert i å lytte til noen bud – ikke en gang fra Real Madrid.
El País har to kilder, hvorav den ene jobber for PSG og har tilgang til å være på treningsfeltet, mens den andre er en spiller. Disse skal ha informert avisen at Mbappé selv ikke skal være bekjent av de såkalte sjalusihistoriene om Neymar.
Den brasilianske superstjernen har flere ganger uttalt at han ønsker å spille med Coutinho på klubbnivå.