Fiorentina vil ikke gi slipp på Juan Guillermo Cuadrado for enhver pris.
Barça-trener Luis Enrique insisterer på å få den allsidige spilleren til den katalanske hovedstad, men ifølge Marca nekter Fiorentina å selge dersom de ikke får minst 40 millioner euro i retur. Den overgangssummen mener Barça er for høy.

Konkurranse fra Manchester United

Det er imidlertid flere forhold enn den høye prisen som vanskeliggjør en overgang. Manchester United skal ha fått øynene opp for Cuadrado og planlegger å legge inn et bud pålydende 38 millioner euro for kantspilleren. Dermed legges det press på Barça, som kan bli tvunget til å overby Premier League-klubben.
I tillegg skal Dani Alves ha bestemt seg for å bli værende i Catalonia, da han ikke har mottatt noen tilbud som har falt i smak. Dermed må Cuadrado belage seg på konkurranse om plassen. Det skal likevel ikke være noen hindring for Barça, som ønsker å hente colombianeren til klubben uavhengig av hva som skjer med Alves.

– Har ikke mottatt bud

Sportsdirektør i Fiorentina, Daniele Pradè, sier at den italienske klubben ikke har mottatt noen bud på Cuadrado så langt.

– Vi har foreløpig ikke mottatt noen offisielle bud på spilleren, men det ville ha vært vanskelig å avslå et tilbud på 50 millioner euro, sier han.

Cuadrado har vært i Fiorentina siden 2012 og kontrakten hans med klubben strekker seg til 2017.