Tøff bortekamp venter for Valverdes mannskap.
Barcelona har hatt noen litt sure poengtap de to siste kampene i La Liga, så de vil antakeligvis være meget interesserte i å vise seg frem igjen. På motsatt banehalvdel venter Eibar, som ligger på en meget sterk 7. plass i La Liga. Baskerne imponerte hele Spania da de for to runder siden vant 5-1 mot Sevilla. Forrige runde endte også med seier borte mot Leganés. Så med andre ord er det en tøff kamp som venter lørdag ettermiddag.
Det skal nevnes at Barcelona har hatt for vane å vinne relativt komfortabelt mot Eibar tidligere. Siden Eibar rykket opp til La Liga i 2014, har Barcelona stått igjen som vinnere i samtlige oppgjør. Motsatt oppgjør denne sesongen endte med en sterk 6-1 seier, der Messi scoret 4 mål.

Skader og suspensjoner

Skadelisten er ikke lang for katalanerne sin del. Det er ingen suspensjoner for noen av spillerne, og Vermaelen og Sergi Samper er spillerne som må stå over kampen på grunn av skader.
Eibar har litt flere skader å bekymre seg over. Enrich, Leon, Yoel, Ramis, Oliveira, Rico og Jovanovic er alle sannsynligvis ute mot Barça med skader.
Hvem: FC Barcelona vs. SD Eibar.
Hva: La Liga, runde 24.
Hvor: Ipurua Municipal Stadium, Eibar.
Når: Lørdag 17. februar 2018 kl: 16:15
Hvordan: Viasport 1 / Viaplay