På søndag satte Barcelona ny rekord mot Espanyol med 22 kamper uten tap. Ingen andre klubber i topp 5-ligaene kan vise til samme bragd.
Barcelona ligger hele 9 poeng foran Atlético Madrid, 18 poeng foran Valencia og smått utrolige 19 poeng foran erkerivalen Real Madrid.
Kan Barcelona greie å gå gjennom hele sesongen uten å tape en eneste seriekamp?
I de fem store ligaene holdt Manchester City lenge følge med Barcelona, men gikk på sitt første og eneste tap til nå mot Liverpool i forrige måned. Både Bayern München og Paris Saint-Germain har storspilt i sine respektive ligaer, men begge har tapt to kamper i ligaen.
Kun fire lag i Europa utover Barcelona står uten tap i seriesammenheng denne sesongen og det er FC Porto i portugisisk Primeira Liga, Dinamo Zagreb i kroatisk Prva HNL, Viktoria Plzeň i den tsjekkiske 1. ligaen og Lincoln Red Imps i gibraltarsk Premier League.
Dersom Barcelona skulle greie å unngå serietap resten av sesongen vil klubben være den første som klarer det siden La Liga ble utvidet til 20 lag. Både Athletic Bilbao og Real Madrid gikk ubeseiret gjennom henholdsvis 1929/30- og 1931/32-sesongen, men på den tiden bestod La Liga kun av ti lag og langt færre kamper.
Er det utenkelig at Barcelona kan gå hele La Liga-sesongen igjennom uten å tape? Eller er det en reell mulighet for at vi greier det?