Onsdag kveld så var Barça trener Ernesto Valverde foran pressen før returoppgjøret mot Espanyol i Copa del Rey.
FC Barcelona møtte Espanyol i forrige uke i den første kvartfinale kampen mellom disse lagene, og Barça tapte kampen 1-0 mot sin byrival. Selv om de tapte den første kampen så tror Valverde at Barça har en fordel fordi de nå skal spille på hjemmebane mot en rival, og håper at supporternes støtte vil lede dem til seier torsdag kveld. Det at de tapte den første kampen, og må vinne i dag er en av tingene som gjør cup kamper så spennende i følge Barcelonas trener.
Valverde sa også at han forventet en lignende kamp som kampen i forrige uke, han tror ikke at de kommer til å parkere bussen, men at de kommer til å vente på deres sjanser og angripe varsomt. Han nevner at de er et godt organisert lag, og hvis de får en god mulighet kommer de nok til å ta den.
Til slutt så snakket han om Javier Mascherano som forlot klubben nylig, og Valverde var sikker på at Mascherano en dag kommer til å bli en trener på grunn av måten han tenker på banen, og spørsmålene han alltid fikk fra han. Valverde takket han for hans bidrag til klubben, og håper at han skulle fortsette å være suksessfull i resten av sin karriere.