Et tøft returoppgjør i Copa del Rey står for tur. Espanyol gjester Camp Nou i morgen kveld.
Det endte med et meget frustrerende 1-0 tap i første kamp i kvartfinalen mot byrivalen. Barcelona slet med å skape de store sjansene, og Espanyol var tøffe og holdt bra unna. I det 88. minutt sikret Melendo Espanyol et godt utgangspunkt før returoppgjøret på Camp Nou.
Sist gang lagene møttes på Camp Nou, gikk det betraktelig bedre. Barcelona vant hele 5-0 etter hattrick fra Messi, og scoringer fra Piqué og Suarez. Dette var i 3. serierunde i La Liga denne høsten.
Lagene går inn til kampen med litt ulike utgangspunkt, om man ser tilbake på helgens La Liga runde. Barcelona endte opp med å knuse Real Betis etter et fantastisk Messi-show, mens Espanyol gikk på et surt tap hjemme mot Sevilla, der de tapte 3-0 til slutt.

Skader og suspensjoner

Vermaelen og Dembélé er definitivt ute mot Espanyol med skader. Iniesta er det gode muligheter for at blir klar i følge diverse aviser. I tillegg kan det tenkes at Coutinho er med i troppen for første gang i sin Barcelona-karriere. Brasilianeren kom skadet til klubben tidligere denne måneden, men han har gjennomført treninger sammen med resten av laget. Verken Iniesta eller Coutinho har i skrivende stund fått grønt lys fra det medisinske apparatet. Ellers er det ingen spillere som er ute av laget på grunn av suspensjon.
Espanyol har heller ingen suspensjoner å tenke på, men de har tre spillere som ikke er klare mot Barça på grunn av skader. Jose Jurado, Adrian Lopez og Jairo Morillas må alle stå over byderbyet.
Hvem: FC Barcelona – RCD Espanyol
Hva: Kvartfinale, Copa del Rey.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Torsdag, 25. januar 2018, kl: 21.30
Hvordan: Viasport 1 / Viasport