Enighet mellom klubbene om et lån ut sesongen av brasilianeren.
FC Internazionale Milano låner Rafinha ut inneværende sesong. Låneavtalen strekker seg til 30. juni 2018, hvor Inter da vil måtte velge om de skal kjøpe Rafinha eller ikke. Laget fra Milano har en kjøpsopsjon på 35 millioner euro plus 3 millioner i forskjellige variabler. Inter må bestemme seg for å bruke denne opsjonen før låneavtalen går ut. Inter betaler hele lønnen til Rafinha mens han spiller for den italienske klubben.

Rafinha i Barca

Den yngste av de to alcántara brødrene som kom til Barca var 13 år gammel da han ankom Katalonia. Etter mange gode kamper for juniorlagene var det Luis Enrique som ga han debuten for B-laget i 2010/11 sesongen før Guardiola ga han A-lagsdebuten 9. november 2011. Han har også tilbrakt en sesong på lån i Celta Vigo.
På tiden i Barca har Rafinha spilt 79 kamper og scoret ni mål, men mye av Barca-karrieren har vært preget av stygge skader som har satt Rafinha på sidelinjen i lange strekk. Rafinha har vært med på å vinne ni trofeer i Barcelona. To serietitler, én Champions League, tre Copa del Rey, én europeisk supercup, én spansk supercup og et VM for klubblag.
Vi ønsker Rafinha lykke til i Inter!