Det er klart for returoppgjør i Copa del Rey på Camp Nou. Med 1-1 fra kampen i Vigo, kan dette bli en skikkelig godbit.
For litt over en uke siden fikk vi se et Barcelona som ikke klarte å avgjøre oppgjøret i Vigo. Klubbene hadde begge tre skudd på mål og Celta Vigo imponerte med sin ballbesittelse på 54 prosent. Det ble med andre ord nok en gang et tøft borteoppgjør mot Celta. Hjemmeoppgjørene mot Celta har derimot gått mye bedre de siste årene. Hjemmekampen i ligaen mot Celta denne sesongen endte riktignok 2-2. Men i fjor vant Barcelona hele 5-0, mens i 2016 ble det til slutt 6-1. Så Barcelona har med andre ord statistikken på sin side før torsdagens oppgjør.
Katalanerne annonserte i helgen at Philippe Coutinho var klar for klubben. Dessverre må vi vente i et par uker for å se brasilianeren, som er ute med skade. Umtiti, Rafinha, Alcacer og Deulofeu er heller ikke skadefrie til returoppgjøret. Arda Turan er heller ikke med, fordi han skal i følge rapportene være klar for klubben İstanbul Başakşehir i løpet av kort tid. Celta Vigo er helt skadefrie og uten suspensjoner. Derfor kan det tenkes at de stiller med sitt sterkeste mannskap på Camp Nou.
Troppen er i skrivende stund ikke klar, men B-lagsspillerne Aleña, Arnaiz og Varo har trent med laget de siste dagene. Det kan derfor spekuleres i om en eller to av disse inkluderes i troppen.
Hvem: RC Celta de Vigo – FC Barcelona.
Hva: Copa del Rey, åttendelsfinale.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Torsdag 11. januar 2017.
Hvordan: Viasport 1 / Viaplay